Uit het leven van een Krok(ed)je: Back to the Seventies!

zondag 5 juni 2005

Back to the Seventies!

Het was weer eens zo'n zaterdag.

Eerst de Audi opgeruimd en weggebracht naar zijn nieuwe baasje. Toch altijd leuk om te weten dat iemand nog plezier beleeft aan je auto. Vind ik leuker dan dat-ie naar Rusland gaat.

Toen via huis en werkplaats naar Amstelveen en Amsterdam. In Amstelveen bij de ANWB een kaart van Zweden gekocht als begeleiding op onze trip naar Uddeholm over een week of twee. Verder nog drie extra veiligheidsvestjes gekocht, in de platenzaak eindelijk de nieuwe CD van Tears for Fears gescoord.

Tot zover niets aan de hand en nog geen enkele aanwijzing naar de titel... Dat komt nu.

Toen we in Amstelveen klaar waren zijn we doorgereden naar Amsterdam, het welbekende Waterlooplein.
Voor het feest van Wilco en Diana (Widi)hebben we een seventies outfit nodig. Nou daar kun je op het Waterlooplein prima voor slagen. Astrid heeft een echte jaren 70 jurk, en ik ga op een soort van flower power gympen, spijkerbroek, t-shirt (met smile) en een origineel Puma trainingsjasje naar het feest.
We zijn dus enorm goed geslaagd voor onze outfit. Voor onderweg vonden we ook nog een 12 volt koelbox. Zo kunnen we dus mooi onze drankjes koel houden.
Naast een 70's CD, en de Swing when you're winnng van Robbie Williams was dit het wel zo'n beetje voor onze aankopen. Terwijl ik dit tik staat December 1963 van The Four Seasons op. Inspiratie opdoen dus!

Vanmiddag gaan we naar Katwijk, de satelliettuner ophalen. Niet echt Back to the Seventies...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage