Uit het leven van een Krok(ed)je: SIS en meer

zondag 9 november 2008

SIS en meer

Werk
Zo'n eerste week bij je nieuwe werk is altijd erg intensief, dus na mijn eerste vijf dagen bij SIS automatisering was ik wel redelijk afgemat. Tel daar een lange dinsdag en woensdag bij op en de "aftakeling" is compleet. Ik wil niet klagen, dus heb lekker uitgerust dit weekend.
Morgen kan ik er weer met frisse moed tegenaan! Ik zal later nog wel eens wat dieper op SIS ingaan.

Weekend
Om maar eens even terug te komen op het afgelopen weekend, te beginnen met de zaterdag. We zijn samen vroeg opgestaan zodat ik met Astrid mee kon naar de markt op de Lindengracht. Daar hebben we eerst groente en fruit gekocht en hebben toen nog een rondje gedaan langs de Noordermarkt en zijn we de Lindengracht helemaal af gelopen. Leuek markt, altijsd heerlijk om weer eens echt AMsterdams te horen!
Gisteravond zijn we met Loes naar de Linedance avond van de tExas Lone Star Dancers in Loenen geweest.


Vanmorgen hebben we uitgeslapen en zijn toen met Cassie en Kyra naar Egmond aan Zee geweest. We hadden Kyra op bezoek omdat Wilco en Diana met Julia naar het ziekenhuis moesten voor de o zo noodzakelijke behandeling. Deze weken moeten ze ongeveer elke tweede dag met Julia naar het VU voor een chemokuur.
Wij vangen Kyra natuurlijk graag op en zijn maar even lekker wezen uitwaaien. Bovendien hebben we daar deze foto gemaakt:

Vanavond hebben we lekker gegeten en bijgepraat met Stefanie. We waren alleen de beloofde chocolaadjes vergeten, dus we hebben meteen maar een nieuwe afspraak gemaakt.

Nu zitten we voor de TV naar Peter R de Vries te kijken. Nu ik het daar toch over heb, met de firmware voor de ontvanger is het nog steeds niet helemaal in orde. Wordt vervolgd, want ik word er niet happy van....

Labels:

1 reacties:

Op 10 november, 2008 19:40 , Blogger m@rtin zei...

.... zeker boven de 40 hé.
Lange dinsdag en woensdag, ha....

ff zonder dollen. ik ben blij dat je het clubje bent komen versterken. Deze week geen extra lange dagen.


M@rt

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage