Uit het leven van een Krok(ed)je: Een rare schotel, een vervelend bericht (voor sommigen) en meer

zondag 28 september 2008

Een rare schotel, een vervelend bericht (voor sommigen) en meer

Eindelijk even tijd om de weblog even bij te werken, het zijn (als vanouds) drukke tijden.

Edjekroketje, de satellietspecialist?
Eerst maar eens beginnen bij vorige week zaterdag; toen heb ik een klusje gedaan dat me ook al een paar weken lag aan te kijken. Ik heb de Visiosat Bisat opgehangen die ik een flink aantal weken geleden via Marktplaats heb "gescoord". Hierbij de foto's:

Deze eerste foto is wat er van de oude schotel is overgebleven na een potje zorgvuldig uit elkaar schroeven. Zoals je ziet zijn cruciale onderdelen helaas van plastic gemaakt. Ik had al een tijdje bepaalde delen uit voorzorg met tywraps bij elkaar gehouden... Deze schotel is dus ook in onderdelen afgevoerd naar de gemeentewerf, die dorst ik niet eens meer op Marktplaats te zetten...


De lege "paal". De kabels hangen er nog.

En de bisat op z'n plekje. Uitrichten ging lekker snel met nog maar één aangesloten LNB erop. Nu moet ik alleen een switch en een houder voor 4 LNB's zien te bemachtigen. Ik ben in ieder geval tevreden met het resultaat tot nu toe. Met dank aan Dishpointer. Daarmee is het leven in ieder geval een stuk makkelijker!

Edjekroketje, jobhopper
Nou, dan het grote nieuws: ik ga van baan veranderen!
Ik ga werken bij SIS Automatisering in Breukelen als Helpdeskcoordinator. Ik heb er zin in. Niet dat ik het niet naar mijn heb bij Ajax, integendeel. Dit is veel te mooi om te laten schieten.
Dat betekent overigens niet dat ik minder Ajax supporter ben na 31 oktober.

Ik heb heel veel teleurgestelde racties van mijn collega's gehad. Dat verwachtte ik wel, maar het is toch wel fijn om te horen. Ik laat ze in de bekwame handen van Ronald, Paul en Patrick. Samen met mijn vervanger kunnen zij het prima aan!

Edjekroketje, verhuizer
Gisteren waren we de hele dag druk met de verhuizing van WiDiJuKi naar de Koppeldijk. Hier een héél klein beetje van alles dat mee moest.

En toen het klaar was, konden we heerlijk uitrusten....


Edjekroketje weblog sinds 2003
Misschien een gedenkwaardig moment, maar deze weblog bestaat alweer 5 jaar!

Edjekroketje sluit af voor vandaag
Vandaag hadden we een rustige dag dus had ik eindelijk even tijd om de weblog bij te werken! Dat werd ook wel weer tijd hè?

En nu ga ik lekker Flikken Maastricht terugkijken!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage