Uit het leven van een Krok(ed)je: Vanuit Egmond aan Zee - 3

vrijdag 5 september 2008

Vanuit Egmond aan Zee - 3

Dit is 'm: alweer de derde update vanuit Egmond aan Zee.
Eerst even een belofte inlossen: een paar foto's van de welbekende "trekkertjes" die je hier in Egmond aan Zee in alle maten en vormen tegenkomt:


Zoals gezegd worden deze oude modellen gebruikt om de bootjes naar en van het strand te brengen. Daar worden de trailers achteruit de zee in gereden, en de bootjes kunnen zo worden weggevaren




Vandaag hebben we, na de gewone activiteiten zoals het wandelen met de hond, en even broodjes en de krant halen, een daglijks ritueel. Daarna zijn we naar Alkmaar gegaan. Uiteraard hebben we ook even op de kaasmarkt gekeken. Daar werden ook de Olympische zeilsters Lobke Berkhout en Marcelien Koning gehuldigd door de gemeente en hun sponsor.




Tusen de bedrijven door liep er ook nog een bruidspaar langs. Die moesten ook nog even op de "berry". De bruid dan tenminste...



Toen we wel genoeg van de kaasmarkt hadden gezien hebben we meteen maar even een rondje door Alkmaar gelopen.

Tijdens dat rondje heb ik nog een nieuwe aanwinst voor de kast gescoord. De 1:18 Mercedes 230E (type W123 voor de kenners). Vanwege jeugdsentiment natuurlijk.

Verder kwamen we een heel leuke CD winkel tegen: Pop-eye. We hebben onder andere een dubbel CD van the Peddlers gescoord. Geweldige muziek. Je moet het maar eens opzoeken, het is een geweldige sound.

Verder zagen we nog een echte vrouwelijke "bruggenrukster" (Bedankt Cis) in actie. Stomtoevallig blijkt zij in Egmond aan Zee te wonen en kwamen we haar net tegen op het strand met een hele mooie bordercollie. Samen hebben we een vermeend verdwaalt hondje naar zijn baas gebracht.


Hoewel we geen bal hadden meegenomen voor Cassie heeft ze er toch weer een weten te vinden. Kortom: die is ook weer tevreden aan het snurken...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage