Uit het leven van een Krok(ed)je: Weekendje weg

woensdag 26 december 2007

Weekendje weg

Op uitnodiging van Jan en Inge zijn we het afgelopen weekend met Cassie in een heus bungalowpark geweest!

We hadden natuurlijk de camera mee, onder andere tijdens mijn lange wandeling met Jan zaterdagmiddag.


We waren lekker aan het wandelen en genieten van het mooie winterweer, toen we plots een vennetje ontdekten. En, hoorden we dat nou goed, ging daar nou een schaatser? Ja hoor, dus snel een foto gemaakt. Het was extra leuk dat de man ook even onze kant op keek. Misschien hielp het dat Jan 'm even riep, dat kan best.

Toen we verder liepen ontdekten we nog een ven, naar schatting twee keer zo groot als het Abcoudermeer en helemaal vol met schaatsers. Wij het ijs op gegleden met Boris en Cassie en natuurlijk fluks foto's gemaakt!




Toen we daar klaar mee waren zijn we verder gewandeld naar de herberg.

Bij de laatste bocht werden we voorbij gereden door een colonne lelijke eendjes en afstammelingen (sla wikipedia er maar op na) die met een toertocht bezig waren. Allemaal leuk en aardig, maar we zijn maar snel gaan zitten en hebben er één genomen. Na de koffie, Jägermeister en de heerlijke uitsmijter zijn we weer aan de terugtocht begonnen, natuurlijk hebben we eerst wel even foto's gemaakt van al die eendjes, Mehari's (ik moest meteen weer aan Jesse denken) Ami's en Dyanes.

Toen we terug waren hebben we heerlijk in de bij het huis geïnstalleerde Jacuzzi gelegen. Buiten, en dat blijft toch een bijzondere ervaring met dat koude weer! 's Avonds hebben Astrid Inge en Daan er ook nog even in gelegen.


De volgende dag zijn we met z'n allen een stuk gaan lopen in 't bos voordat we Patrick van de trein moesten halen. Foby en Cassie hebben heerlijk gerend met een bal.


Daarna zijn Jan en ik maar weer even te water gegaan, terwijl Astrid en Inge Patrick op het station van Tilburg gingen ophalen. Moet ik nog zeggen dat we van de nood een deugd hebben gemaakt met een half uurtje in de jacuzzi?

En ja, toen Patrick er was.... Je raadt het al:

Zondagavond zijn we naar huis gegaan. We hebben het erg gezellig gehad en zo'n Jacuzzi heeft toch ook wel wat (voor een weekje)


We gaan zometeen eerst het tweedekerstdagontbijt en het diner van eerste kerstdag er even afwerken op de skibaan in Spaarnwoude. Misschien slim om de camera mee te nemen?

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage