Uit het leven van een Krok(ed)je: Uit Oostenrijk

donderdag 8 september 2011

Uit Oostenrijk

Dit keer vanuit Ried in Oberinntal in Oostenrijk. Daar zijn we vanmorgen wakker geworden na een lange rit die ons onder andere langs Gerlos voerde, en noodgedwongen ook een stukje Oostenrijkse autobaan. Maar dat later. Eerst de tocht over de Grossglockner: wat een gave weg! Vergeleken met de Italiaanse passen die we hebben gereden is deze weg ruim, en voorzien van goed asfalt en plenty inhaalmogelijkheden. Het mag wat kosten, want je betaalt natuurlijk wel om er te mogen rijden. Je krijgt er wel wat voor terug.
Boven aangekomen hebben we natuurlijk van het uitzicht genoten.
Uiteindelijk hebben we geslapen in Zell am See.
Gisteren zijn we vertrokken om via de Gerlospas naar Ried in Oberinntal te rijden.Vanwege de afstand en de ontbrekende bergwegen hebben we ook een flink stuk snelweg ingelast. Mocht je ergens op een foto een vignet zien zitten, dan is dat ook weer verklaard.
Toen we uiteindelijk in Ried waren en een slaapplaats hadden gevonden, wat meer moeite kostte dan verwacht, hebben we koers gezet naar Fendels.
Het was tijd voor Hans zijn eerste keer in een skilft.

Hoewel er geen sneeuw ligt, was er op de berg voldoende te beleven. We hebben eerst wat gegeten, daarna nog even rond gekeken.
Allerlei waterspeeltjes. Ik heb er ook nog even geposeerd bij een pomp die, laten we zeggen het niet meer zo best doet.

Labels: , ,

1 reacties:

Op 11 december, 2011 17:18 , Anonymous Frank Buis zei...

Leuk blog met mooie foto's. Dan weet je gelijk wat je mist als motor liefhebber. Prachtige bochten, schitterend uitzicht, lekker eten, goed gezelschap kortom veel plezier. Jammer dat ik deze nog niet van mijn verlanglijste mag schrappen, maar het vooruitzicht dat het misschien nog komen gaat is ook leuk. Je moet wat te dromen hebben. Eddie jij kan hem doorstrepen en op gaan naar de volgende op je lijstje.

Motorliefhebbers, veel plezierige en veilige kilometers gewenst.

Groet,
Frank Buis

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage