Uit het leven van een Krok(ed)je: Motorrijden in de bergen

zaterdag 3 september 2011

Motorrijden in de bergen

Lang niets geschreven hè, maar nu werd het wel weer tijd voor een update. Vanuit warm en zonnig Italië schrijf ik maar weer eens een update voor de blog omdat het teveel is voor Fcaebook of Twitter. Die goed oude blog, miscchien een beetje 2004, komt nog steeds goed van pas.
Gisteren zijn we om ongeveer 1 uur 's middags vertrokken naar Düsseldorf. We waren om half 5 op het station om de motoren op de trein te zetten.


Toen die eenmaal geladen waren mochten we zelf plaatsnemen in onze slaapcoupé. De reis (het was de bedoeling dat we zouden slapen) werd een beetje een doorwaakte nacht want zo'n trein rammelt en schudt van tijd tot tijd nogal. Koud was het er ook niet, dus we zijn pas laat gaan slapen.


Vanmorgen dan de motoren van de trein mogen halen en op weg gegaan voor onze eerste rit door de bergen. Het viel mee. Misschien waren we niet de allersnelsten, maar hé, haast hadden we ook niet. Al met al zijn we de dag goed doorgekomen, al denk je dat je sneller aankomt op je bestemming dan daadwerkelijk het geval is. Morgen maken we een rondje door de omgeving al gaat het weer de komende twee dagen wel achteruit....2 reacties:

Op 04 september, 2011 17:15 , Anonymous gerbrand zei...

Wie is die bezopen vent?

 
Op 05 september, 2011 17:04 , Blogger Edjekroketje zei...

Hahaha! Ze zien er alle 3 lekker uit

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage