Uit het leven van een Krok(ed)je: Dappere Juultje

maandag 1 december 2008

Dappere Juultje

Het is wel eens tijd voor een update over Julia. Hier maar even een korte opsomming van de afgelopen weken.
Om maar met het begin te beginnen: de behandeling is begonnen. Op een strak schema van één behandilng per twee dagen verloopt de behandeling volgens schema. Wat je niet in de hand hebt zijn de bijwerkingen. Jammer genoeg kun je daar niets aan doen. Bij zo'n zware behandeling zijn die natuurlijk onvermijdelijk. Gelukkig zijn er artsen en verpleegsters in de buurt. Gevolg van dit alles is wel dat ze aan het begin van de behandeling bijna twee weken in het ziekenhuis heeft doorgebracht. Daarna is ze wel thuis geweest, maar inmiddels heeft ze al weer bija twee weken ziekenhuis achter de rug als gevolg van een buikgriep.
Je kunt je voorstellen dat dat behoorlijk pijnlijk is. Maar ze slaat zich er, met Wilco en Diana zo goed mogelijk doorheen. Hier en daar proberen we te helpen, bijvoorbeeld door de hond op te vangen, of zoals As heeft gedaan door te helpen bij een grote schoonmaak van het huis.
Inmiddels is de onvermijdelijke haaruitval begonnen. De blonde krullen vielen zelfs zo hard uit dat de tondeuse de rest heeft weggehaald. Maar een hippe muts kun je deze tijd van het jaar gerust dragen, en gelukkig is het een fashionstatement om ook binnenshuis een muts te dragen, dus niemand kijkt daar meer van op.
Gelukkig hebben ze over belangstelling niets te klagen, en is er genoeg bezoek. Misschien wel iets teveel. Binnenkort ga ik met Astrid mee naar het ziekenhuis. Dan zal ik hier ook wel weer een verslag neerzetten.

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage