Uit het leven van een Krok(ed)je: Laaaaaaaang weekend

maandag 29 mei 2006

Laaaaaaaang weekend

Maandagavond, mooie gelegenheid om een lang weekend nog even na te genieten op deze plek. Het is wel een lang weekend geweest zo. Jammer dat het weer niet geheel meewerkte, maar je kunt niet alles hebben. Donderdag zag er al niet geweldig uit en hoewel we plannen hadden om nog even op het Concours in Abcoude te gaan kijken, zijn we eerst maar even naar de "zwarte markt" gegaan. Het blijft een leuk uitje, vooral de vlooienmarkt.Heerlijk, allemaal oude zooi!
Dit keer zijn we met 8 CD's en 1 DVD thuisgekomen! 's Middags hebben we nog even bij D&B gekeken naar wat onze nieuwe poort gaat worden. Toen een DVD'tje gekeken, en 's avds hadden we Arian nog even op bezoek.
Vrijdag niet echt veel gedaan. Vooral foto's neergezet van de reünie en diverse mailtjes beantwoord.
Zaterdag is klusjesdag, maar echt veel was er niet te doen. Alleen even bij Loes geweest. Ze heeft nu digitale TV van KPN. Werkt toch wel makkelijk, je zet de hele boel in ongeveer 10 minuten in elkaar, en het kost zo'n 5 minuten voordat alle zenders gevonden en op TV te zien zijn. Er zit zelfs een kanaal bij dat de slechtvalken in de KPN toren in Brabant.
Toen we met z'n drieën de dag afsloten belde Michèle. Of we zin hadden om mee te gaan naar de dierentuin? Ja, leuk! Dat werd dus Dierenpark Amersfoort. En da's een mooi park. Als je kinderen hebt een aanrader! Ik heb zeker twee speeltuinen gezien en niet het idee dat we alles gezien hebben.

Natuurlijk had ik de camera mee. Liever gezegd de camera's. Alleen de Dynax had een lege batterij, dus die viel af. Maar ik heb met de Sony wel een flink stel foto's gemaakt, dus hierbij even een paar fotootjes (Er staan weer zo weinig plaatjes op deze site):







0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage