Uit het leven van een Krok(ed)je: Ajax

dinsdag 9 mei 2006

Ajax

Ik weet dat velen er op hebben zittten wachten, maar hier is dan m'n eerste globale werkverslag van mijn dagen bij Ajax.
De eerste dag was er één van handen schuden en m'n plekje een beetje voor elkaar maken. Weten waar de koffie staat bijvoorbeeld...

De afgelopen dagen hebben we de dingen kunnen doen die zijn blijven liggen. De ruimte van de automatisering moest eens stevig worden opgeruimd, de serverruimte had meer weg van een opslag, en de opslag was met recht een opslag. Maar meer dan de helft ervan kon linea recta naar het Ajax museum! De laatste dagen hebben we dus ook veel tijd besteed aan opruimen van oude zooi (veel weggooien, veel dozen met losse meuk opruimen,) en het handiger neerzetten van bepaalde zaken. Je weet gewoonweg niet wat je ziet! Nu kunnen we hopelijk weer alles een beetje makkelijker vinden en maakt dat het werk makkelijker. Gelukkig is het netwerk behoorlijk stabiel op wat kleine hikjes na en zit er aan het eind van het jaar een grote klus aan te komen. Dat wordt dus nu al mouwen opstropen.

Van het nieuws rondom Ajax krijg je natuurlijk ook het nodige mee. Zoals de soap rondom Danny Blind maar ook de te spelen play-off wedstrijden, de gewonnen bekerfinale, enzovoort.

Verder is de sfeer onderling goed, er wordt veel gelachen. Heel belangrijk. Meer volgt later als ik weer wat zinnigs te melden zoals hoe het met de nieuwe Mediacenter PC gaat.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage