Uit het leven van een Krok(ed)je: Rare vrijdag

vrijdag 24 februari 2006

Rare vrijdag

... dat is het vandaag wel. Gewoon gewerkt, dat wel, maar vanweg het niet naar skiles hoeven is 't weer even wennen.

Een hele vrijdag voor jezelf, wat moet je dan doen? Wij zitten maar een avondje voor de TV. Morgen nog een werkdag, dus echt laat kunnen we het niet maken.

Hopelijk gaat het een beetje vlot morgen. Drie Avids moeten een update krijgen, en dat moet morgen gebeuren. Het kon helaas niet anders. Nou ja, er staan geen files dus dat scheelt wel weer.

Verder geen plannen, we zitten helemaal in de voorpret voor de vakantie! O ja zondag gaan we nu toch écht maar eens de trapleuningen monteren. Ik houd de camera wel bij de hand voor "before - after" foto's.

Omdat een eerdere oproep op deze log heeft goed geholpen dus nu nog maar twee:
De eerste; is er misschien iemand die een voeding heeft liggen voor een Jetdirect 170X? Er staat op het apparaatje zelf 9-13 VDC, en het heeft een wat vreemder dan normaal uitziende voedingsplug. Misschien heeft iemand er wel één liggen. Laat maar horen.

Verder zijn we op zoek naar twee huurtandems. Het liefst een beetje in de buurt. Als er twee te koop staan mag dat ook voor een zacht prijsje. Het is niet voor mij, maar voor de Oranjevereniging. Daar kunnen zij dan weer hele leuke dingen mee doen. Uiteraard zet ik dat ook hier neer.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage