Uit het leven van een Krok(ed)je: weekend van de verjaardagen deel 1

zondag 5 februari 2006

weekend van de verjaardagen deel 1

Lekker weekend geweest. Toch ietwat pijn in de portemonnee opgelopen. Maar dat hebben we dan ook zelf aangehaald.

Eerst maar even bij gisteren beginnen.
Eerst Arian geholpen met de laatste hand leggen aan de badkamer. De wastafelkast en spiegelkast opgehangen (heeft Wilco gedaan) en ik heb de boel aangesloten.
's Avonds de verjaardag van Stefanie. Was gezellig. Ze gaat nu alvast aan die 3 ervoor wennen voor volgend jaar!

Vanmorgen zijn we "even" naar Meppel geweest. Kort bijkletsen met Marinus en Carola. We kwamen voor een digitale camera en we zijn er ook aardig geslaagd. We hebben een Sony DSC-W15 gekozen.

Even in het kort de specs: 5.1 Megapixel, 3x optische zoom, werkt op penlites, en daar zitten twee sets bij en hij heeft een giga 2,5" scherm!

Eensgezind werd het deze camera. Astrid had 'm net als ik als eerste keus staan. Hoewel hij iets boven ons vooraf vastgestelde "budget" was. Maar met het vakmanschap van Marinus in 't achterhoofd weet ik zeker dat we iets goeds gekocht hebben.


Net ook nog even bij Dirk geweest. Hij is op 2 februari jarig geweest. Was ook gezellig, en echt je ziet dat jaartje extra echt nog niet aan 'm!
Volgende week staan Hans en Bart op 't programma. Wordt ook weer gezellig

Ik ben benieuwd hoe het met Arno en Martin gaat. Martin's laatste update is alweer 2 maanden oud! En hoe zou het met Arno z'n hand zijn?

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage