Uit het leven van een Krok(ed)je: Tijdens het wachten

dinsdag 27 mei 2008

Tijdens het wachten

... heb ik mooi even tijd om een update te plaatsen. Dat is ook wel leuk voor Frank.
Terwijl AVG z'n werk doet om een zwaar verkouden PC te genezen ga ik vertellen over m'n ritje samen met Frank, afgelopen zondag.
Het was een heel gepuzzel om iets af te kunnen spreken, we waren er in januari al begonnen met afspreken, en afgelopen zondag was het dan zo ver. Eind mei, dan moet je wel mooi weer hebben, nietwaar? Nou dat zag er allemaal wat minder uit, dus ik had al niet echt haast gemaakt om m'n bed uit te komen...

Afijn, je raadt het al, Frank stond exact op de afgesproken 10 uur voor de deur. Gauw onder de douche, broodje gegeten en op de motor! Onderweg nog even Frank z'n motor volgetankt, foto gemaakt en op weg.


We zijn vertrokken richting Muiden om daar de tocht op te pakken. Rondom Weesp stonden er allerhande bordjes langs de weg die ons wel bekend voorkwamen. Waarschijnlijk werd ook de nacht van Weesp verreden. In weesp kwamen we ook een stoet oude brommers tegen. Je weet wel Zündapp, Kreidler, dat spul. Bart niet gezien op z'n "Dap" overigens.

In Muiden langs ome Ko en verder onderweg. Af en toe was het flink zoeken en eenmaal in Blar(r)icum was het tijd voor koffie. Bakkie gedaan en verder. Onderweg in Naarden kwamen een heeeele lange stoet motorrijders tegen met zijspannen. Een jaarlijkse rit met gehandicapten. Wij heel wijs achteraan gesloten en onze route vervolgd. Gelukkig konden we weer doorijden naar Huizen en Eemnes.In Eemnes hebben we wat overbodige rondjes gereden omdat er ineens een extra rotonde in de route lag, die niet in het routeboek stond!

Daarna was het een gebakken eitje. We zijn nog langs het oude Camco pand en de Deel
gekomen. Toen verder richting Lage Vuursche. Daar hebben we een lekkere uitsmijter gegeten en zijn toen langs Bilthoven, Tienhoven en Breuekelen weer in Baambrugge aangekomen. Een lekker ritje hoewel we het laatste stukje hebben overgeslagen.

Thuisgekomen hebben we de Formule 1 race gekeken, genoeg spektakel! We gaan het binnenkort weer doen. Hopelijk gaat Mels dan ook mee.

1 reacties:

Op 30 mei, 2008 10:03 , Anonymous Anoniem zei...

Toch nog redelijk weer gehad, is zeker voor herhaling vatbaar.We moeten de volgende toer maar alvast gaan plannen.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage