Uit het leven van een Krok(ed)je: Weer thuis

zondag 9 maart 2008

Weer thuis

We zijn weer thuis, maar er blijft natuurlijk nog een klein stukje skifoto's- en verhalen:
Eerst maar even de skibelevenissen van donderdag; we hebben de Sellaronda geskied en afgesloten bij Somont met het traditionele Glühweintje en voor mij de Jägermeister, want ik vind glühwein en jägertee echt niet te drinken.

We hebben tijdens dat rondje afgezien en gelachen. Het was best wel fris, maar die droge poedersneeuw skiet zo lekker!

's Avonds hebben we lekker gegeten en plannen gesmeed voor onze laatste skidag. De laatste dag hebben we nog een (iets korter) rondje gedaan en de dag afgesloten bij la Stua voor een Campari. Dat hadden we de hele week nog niet gedaan.

Daarvoor heb ik alvast de auto ingepakt. Dat is natuurlijk extra leuk als je je auto staat in te laden en de Nederlanders naast je weten niet dat je Nederlander bent.

Dat gaat dan als volgt; je wordt aangesproken in het Duits, weet dat het Nederlanders zijn en antwoordt gewoon in het Nederlands! Die verbaasde blikken blijven leuk!

In Walldorf hebben we alles in onze eigen auto geladen, en zijn we begonnen aan de 500 km proefrit. Die is goed gelopen want om kwart voor 5 reden we Baambrugge binnen.

Overigens was het onderweg in Duitsland wel opvallend hoeveel auto's er met een aanhanger reden. We hebben de dag dus ook maar omgedoopt tot nationale "neem je aanhanger mee" dag. Ik denk dat er veel mensen geinspireerd zijn door jacobse ven van Es en hun "bakkie".



Gisteravond hebben we Cassie nog even opgehaald nadat we bij Petra en Frits hadden gegeten. Lekker!

Morgen weer gewoon aan het werk, het zit er weer op...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage