Uit het leven van een Krok(ed)je: Vakantielog1

maandag 3 maart 2008

Vakantielog1

Een hoop te vertellen; deze vakantie hebben we nu al genoeg meegemaakt om maar vast op te schrijven. Begin ik maar bij de

Heenreis
De heenreis zou geen vlotte worden, dat wisten we eigenlijk voor vertrek al. Dit keer was't orkaan Emma die over Nederland, Duitsland en Oostenrijk zou razen, net als wij daar doorheen wilden rijden. Dat zijn toch elementen die het tempo lekker drukken. Als daarna je auto ook met geen mogelijkheid meer boven de 100 wil en de trekkracht heeft van een lelijke eend (maar iets meer gewicht) dan wordt het tijd om de garage op te zoeken!
Via de skivereniging kregen we het adres van een garage in Walldorf. Daarheen gereden, en de storingsmelding laten uitlezen. Jammer genoeg werd de dienstdoende monteur daar ook niet veel wijzer van, want het oplossen van de storing zou aan een aantal verschillende onderdelen kunnen liggen! Wat nu? Zo komen we de Brennerpas niet over. Welnu; de oplossing heet Opel Astra H Stationwagon, en heeft het kenteken EU NG 8736 en is voorzien van 120 PK CDTi motor.





Alle lof voor de mensen bij garage Dechent in Walldorf. Met de vervanging waren we erg blij en vlot gingen we weer op weg. Omdat het met de wind meeviel konden we de eerste 50 km lekker opschieten. Na Ulm werd het echt erg druk. Veel files later reden we eindelijk in Oostenrijk en waren we de file voor het skigebied Zillertal eindelijk voorbij. Inmiddels was het donker en hebben we maar wat gegeten omdat we dat ook niet gingen redden... Uiteindelijk waren we rond 10 uur 's avonds in het hotel... Pffff!

Nieuwe opmerking: hebben we geen huurski's, hebben we wel een huurauto!

Gisteren hadden we weer een file, dit keer voor het verkoopkantoor van de skipassen, gelukkig duurde die niet zo lang en hebben we heerlijk geskied, en af en toe even pauze genomen. In de lift even de telefoon gepakt en dit fotootje even gemaakt. Het paradijs is hier! Jammer alleen dat er maar een paar "karrensporen" naar toe liggen!



Vandaag (maandag) hebben we ook lekker geskied in Seceda, waar we via de Sassolungo zijn gekomen. Helaas was het te warm waardoor de pistes sneller slechter werden dan ons lief was. In ieder geval hebben we wel lekker lang kunnen genieten van een afdaling!



Tussendoor heb ik ook nog via de Wereldomroep begrepen dat het op het werk ook niet echt rustig is...

O, en ik heb een nieuw object voor m'n verzameling gevonden: een 1:24 Fiat 600!

Tot later. Ik heb in ieder geval internet in het hotel!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage