Uit het leven van een Krok(ed)je: Vanuit Zweden -2-

zaterdag 1 juli 2006

Vanuit Zweden -2-

Van exposities en zo...
Een aantal weken voor ons vertrek hier naar toe kregen we de vraag of we een aantal beelden van Henny weer mee terug konden nemen naar Zweden voor een expositie alhier. Uiteraard was dat geen probleem, en hoewel het enige hoofdbrekens kostte om alles veilig ingepakt over te krijgen is dat eigenlijk wel goed gelukt. Het enige beeld dat ons écht hoofdbrekens bezorgde was Pegasus, maar ook die is veilig aangekomen. De rest reisde mee in de kist waar we met de disco normaal gesproken de Minidisc speler vervoeren.


De expositie is in het gemeentehuis van Hagfors en de afgelopen dagen zijn Jacob en Henny druk bezig geweest met de inrichting ervan. Zo moesten er nog even snel 16 consoles gemaakt worden (de zuilen waarop de beelden staan). Alles is gereed gekomen en vanmiddag waren wij uiteraard ook bij de opening! Leuk dat onze bescheiden bijdrage dit mede mogelijk heeft gemaakt en we hebben weer een koffer ruimte die we op de terugweg vast wel goed kunnen gebruiken.

Hier nog even wat foto's van de diverse "stukken":




Meer informatie via de site van de gemeente Hagfors.


Jagertje
Hilariteit, schrik en af en toe afschuw vanwege het duo Gijs en Rosa, de katten alhier (je moet toch wat schrijven als weblogger, nietwaar). Zij zijn echte katten. Het ene moment spinnend op schoot, het andere moment op jacht naar een van de vele muizen en woelratten die hier nog steeds in grote getalen aanwezig zijn. Zo heb ik amper 30 minuten na elkaar twee foto's van Rosa gemaakt. De eerste terwijl ze met opgestoken staart op me af kwam, de tweede keer van verderaf toen ze met een zojuist gevangen muis uit de bosjes kwam wandelen.

Zoals jullie zien laat ik de gruwelijke beelden niet zien. Ik adviseer je Animal Planet als je zoiets echt wilt zien. Gijs heeft deze week ook nog een flinke woelrat aangeboden in de eetkamer. Vonden wij niet zo'n geweldig plan, dus fijn de hele bups naar buiten! Henny heeft deze week nog een wolf met een zojuist gevangen reekalfje zien lopen, maar je snapt wel dat we daar geen foto's van hebben.

Zo, dit was de update voor vandaag. Morgen weer een nieuwe, zonnige en warme dag!

1 reacties:

Op 24 oktober, 2010 02:12 , Anonymous Anoniem zei...

leuk om te lezen, maar toedracht mag wel worden aangegeven.Áfbeeldingen ook mooi en aardig maar wel wat toevoeginegen. Mijn cijver is een 7 bijna acht en dat voor een buitenstaander.
yamirel@telfort.nl R van west Leiden

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage