Uit het leven van een Krok(ed)je: Vakantie... deel 1

vrijdag 29 december 2006

Vakantie... deel 1

*Vakantieverhaal
Eerst maar eens het verhaal hier neerzetten van de afgelopen vakantie. Inmiddels zijn we (lweer) thuis en aangezien ik in Oostenrijk geen beschikking over een internetaansluiting had, kan ik alle verhalen nu pas online zetten.

Laten we maar eens beginnen met de reis. de trip naar Oostenrijk verliep voorspoedig. Geen files, geen ongelukken geen pech, niet gehinderd door eventueel slecht weer zijn we aangekomen. Enige smetjes hadden we wel, een beetje mist eneen aanlopende achterrem (gelukkig bleek dit slechts een handrem probleempje).
We vetrokken om 3:13 exact uit Baambrugge en stapten om 12:31 uit in Ried. Nette tijd dus.
Mooi uitzicht van bevroren mist

Fritz en zijn vrouw waren blij verrast om ons te zien, en vroegen meteen hoe het met de rest van de familie was. Dat hebben we dus ook maar in een paar woorden verteld, ze hadden het druk.
De rest van de middag hebben we doorgebracht met het doen van boodschappen, en het opruimen van al onze bagage. 's Avonds hebben we een DVD'tje gekeken. Cars op de laptop. Leuke film. Als we thuis zijn gaan we 'm nog eens op ons gemak kijken.

Gisteren hadden we de eerste skidag. We zijn met de auto naar het liftstation in Fiss gereden, en zjn van daaruit de boel gaan verkennen. Een aantal stukken waren nog niet open, maar datgene waar we voor kwamen was goed begaanbaar; de Frommes abfahrt! We hebben 'm van de weeromstuit meteen maar twee keer geskied, en laat ik zeggen dat we niet de enigen waren? Helaas bij de tweede afdaling moesten we nog even wachten voor een helicopter die juist moest opstijgen. Zeg maar de Oostenrijkse variant op Medicopter 117.
Lekker weer


Vanmorgen waren we vergeten de wekker te zetten, dus we moesten wel een beetje voortmaken. We zijn naar Serfaus gereden en via de dorfbahn en de Waldlift richting de eerste afdaling gegaan. Na navigatiemisser hebben we uiteindelijk de Serfaus kant redelijk weten te verkennen, inclusief 2 ritten in zo'n fijne, lange sleeplift. Ook dat hoort bij skiƫn.
Nu zitten we in het hotel. Astrid ligt nu in bad, zometeen gaan we eten bij een Italiaan (we kunnen het niet laten). Misschien straks nog een DVD'tje en dan slapen!

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage