Uit het leven van een Krok(ed)je: Weekend weer voorbij

maandag 23 oktober 2006

Weekend weer voorbij

Het weekend is voorbij; weer een hoop dingen gedaan.
Vrijdagavond eerst een stevige skiles gehad. Hard werken, maar we leren er wel wat van. December is de test, dan weten we of het beter zijn geworden. De Frommes gaat testbaan zijn. Kijk hier maar even voor 't kaartje.

Zaterdag was computerdag. Eerst een herbouw van een PC, later ben ik nog even bij Petra en Frits geweest. De satelliet had nog steeds kuren en gek genoeg zagen we ook geen ignaal op de "meter" in de ontvanger. Eerst ben ik met de satfinder aan de slag gegaan, maar heb de schotel toch beter op de satelliet weten te richten. Toen we nog steeds geen signaal zagen biechtte Frits op een setting in de ontvanger te hebben aangepast. De LO frequentie van de LNB waarmee de ontvanger dus naast de frequentie staat waar alles op binnenkomt. Ja, dan valt je beeld wel weg... Daarna heb ik nog fluks de ADSL en VOIP aangesloten en ingesteld. Dat internetplusbellen van KPN mag dan onbetrouwbaar zijn, het sluit wel lekker makkelijk aan en alles combineert probleemloos.

Zondag zijn we weer eens ouderwets naar het strand van Wijk aan zee geweest. Lekker bijna anderhalf uur gewandeld. Daarna nog even wat gedronken. Cassie was erg mak op de terugweg, die moest duidelijk opladen, ze heeft dus de rest van de avond geslapen!
Op de terugweg zijn we bij Petra langs geweest, even een netwerkkaartje in de "oude" PC ingebouwd en de internet verbinding ook daar ingesteld (dat was overigens een makkie).
Nu is 't maandag en heb ik een hectische dag achter de rug. Vanavond eerst maar eens even vroeg naar bed.

Nee, geen foto's dit keer, we waren de camera vergeten!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage