Uit het leven van een Krok(ed)je: Eindelijk een update

woensdag 4 oktober 2006

Eindelijk een update

De mensen die hebben gekeken en geen update hebben gevonden; hier is er weer één:

Na de vorige post was er nog wat bij te werken van het weekend. De vrijdag was al behandeld, dus door met:
zaterdag
De zaterdag zijn we vroeg opgestaan en naar België gereden. Een probleempje met de vaatwasser en wasmachine bleek uiteindelijk aan de installatieautomaten te liggen. Snel opgelost door ze onderling te wisselen.
Daarna ben ik met m'n auto aan de gang gegaan. Hij was hard aan een -en poetsbeurt toe. 's avonds hebben we buiten zitten gourmetten.
Zondag
De rest van de auto gedaan, vooral de binnenkant. 's middags zijn we bijtijds naar huis gegaan, en hebben bij Michel en Anniek gegeten. Fondue. Daar heft Michel uitgebreid verslag gedaan van zijn plannen om de Amsterdam Dakar Challenge te gaan rijden met een Seat Terra!

Dinsdag hadden we de opening van de nieuwe spelersgang bij Ajax. Compleet met lunch en uiteraard praatje. Maar ook van alle aanwezigen werd een foto gemaakt. Binnenkort heb ik dus een echte van der Vuurst! Uiteraard zal ik de foto ook hier proberen neer te zetten...


Het volgende weekend had ik op vrijdagavond een Bull reünie. Leuk om zoveel oude gezichten te zien. De avond was geslaagd te noemen. Een flinke opkomst. Hulde aan de organisatie.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage