Uit het leven van een Krok(ed)je: Weekend update

zondag 10 september 2006

Weekend update

Eerste skiles

Het is weer september en het seizoen op de baan is weer begonnen. Ook voor ons, dus we moesten ons vrijdagavond weer met een handje pecunia (of een werkede pinpas) melden in Hoofddorp. Eerst inschrijven en dan beginnen met de de les. Valt niet mee, weten we eigenlijk wel uit ervaring.
De verwachting was eigenlijk dat Monique ons in volle uitrusing zou opwachten, voor die eerste les. Niet dus. Ze was er wel, maar had haar gewone kleren nog aan! Rob zou onze leraar worden vanwege een leraren tekort op maandag avond. Een ruil was snel gemakt.

Eerst zagen we het nog een beetje somber in maar les van "Beuk"is wel goed voor ons. Na een aantal jaar zeer goed geleerd te hebben bij Monique is les van Rob een goede ontwikkeling voor onze skivaardigheid (Het is best lastig om niet twee keer het woord ontwikkeing in één zin te gebruiken). Na de les hebben we maar kort wat gedronken want de wekker zou weer vroeg aflopen. Zaterdag was namelijk:

Klusdag
In België hebben we samen met Wilco weer een slinger aan het project "keuken" gegeven.
gat om de thermostaatleiding doorheen te voeren
Ik heb de elektrische aansluiting voor de afzuiger en de thermostaat in orde gemaakt, en Wilco de aftimmering en het afwerken van alle kieren ter hand genomen.
Verwarming al aangeslotenVerwarming al aangesloten


Al met al een lange maar qua werk geslaagde dag. Na het eten de Barbecue aangestoken, misschien wel voor de laatste keer dit jaar. De dag dus maar beschouwd als een SAS dag (Schijt aan Sonja).


Na het eten nog even TV gekeken en toen naar bed. Tussendoor de DVD's voor Rob aan zijn vader gegeven. Die was wel verbaasd dat-ie ineens twee schijfjes op zijn dashboard zag liggen.

Klusdag 2
Vandaag hebben we de klus afgemaakt. De aansluiting voor de wasmachine in orde gemaakt en de motor en slangen van de mechanische ventilatie aangesloten.



Schumi stopt
Tussendoor heb ik gelukkig tijd gehad om nog even naar TV te kijken, om de formule 1 race
op Monza te zien. Michael Schumacher was de winnaar. Terecht wat mij betreft.
Ik ben een fan van die man (Sorry Arian). Hij is goed. Noem 'm niet kil, maar geconcentreerd. Kimi is een absoluut ijskonijn, en niemand noemt hem kil.
Tijdens de wedstrijd werd al aangekondigd dat bekend zou worden wt Michael Schumacher volgend seizoen gaat doen. Na het winnen was er een heel emotionele Schumi te zien. Kort daarna hoorden we het bericht dat hij toch echt gaat stoppen met actief racen, en tijdens de persconferentie kregen we een hele uitleg. Ik hoop dat Michael Schumacher met een opgeheven hofd en het wereldkampionschap de Formue 1 als rijder zal verlaten. Alonso's dagen komen nog wel.
En, hij leest deze log natuurlijk ook dus; Michael, Vielen dank!

Met dank aan RTL Deutschland voor de plaatjes.
Overigens wordt Kimi Raikkonen de opvolger van Schumacher bij Ferrari.

Foto's zet ik er morgen wel even bij

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage