Uit het leven van een Krok(ed)je: Altijd lachen met Bart!

donderdag 20 oktober 2005

Altijd lachen met Bart!

Vananvond was weer zo'n avond. Voor de dubbele boeking van aanstaande zaterdag zijn niet alleen de hulptroepen opgfetrommeld in de persoon van Nick en Diederik, maar moest er ook wat aan de apparatuur gebeuren. We komen. gewoon één lichtbesturing tekort. Gelukkig zijn er tegenwoordi controllers te verkrijgen die je aan de ene kant in je USB poort steekt en die dan aan de andere kant een DMX signaal geven. Mooi spul. Wij hebben er van DMX4all. Nu dat we eenmaal dat ding echt moeten gaan gebruiken, is het ook wel fijn om te weten dat-ie het doet. Uiteindelijk hebben we het ding "pas" 3 maanden....

Dus laptop, DMX controller en dimmerpack aan elkaar geknoopt. En wat denk je; het werkte niet! Na enig proberen en omzwerven over het internet kwamen we op een programmaatje waarmee je die vermaledijde interface kon instellen. Fluks naar binnen gehaald en geïnstalleerd. Settings aangepast, en warempel, het werkte!

Tussendoor hebben we vreselijk gelachen en zo werd het toch nog gezellig!

Overigens; Martin, Ik heb gisteren 4 DVD recorders geplaatst. Nou jij weer!

Gaan wij nu naar een ouderwetse fijne plaat luisteren... Weten de jeugdige lezertjes eigenlijk nog wel wat dat is, een plaat?

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage