Uit het leven van een Krok(ed)je: 2005 Dag 80!

maandag 21 maart 2005

2005 Dag 80!

Terug uit Italië
Zo, sinds gisteravond weer terug uit Italië alwaar wij een heerlijk weekje skiën achter de rug hebben. Uiteraard hier daar foto's gemaakt dus hierbij een fotoverslag van de dagen.

Zondag
Na een ritje van elf uur aangekomen bj ons hotel. Dus een gemiddelde van zo'n 100 in 't uur gedaan. Na alles uitgepakt te hebben, even in La Stua wat gedronken. Liep een tikkie uit de hand want na drie Jägermeister hakt zo'n rit er toch wel in. Wel lekker gegeten bij La Bula (helaas is er alleen nog maar pizza te krijgen)maar eens naar bed gegaan.

Maandag
Eerste dag skiën: even rustig erin komen. Dat betekende voor ons dat we niet echyt ver zijn gegaan en een beetje bij ons in de buurt hebben geskied. Onderweg hebben we deze foto gemaakt van een ijssculptuur (zo heet dat toch?).


Dinsdag
Tweede dag skiën; via de Sassolungo

afdaling naar het gebied van Col Raiser en Seceda. Daarvoor kun je ook deze kaart bekijken. Duidelijk was wel dat dit gedeelte meer zon heeft gehad dan "onze" kant. De sneeuw was echter wat papperiger, maar we hebben er wel deze foto's nog kunnen maken:

Tijdens de "koffie".


IJsje?

Overigens was de sneeuw op een klein stukje zwarte afdaling zo mooi dat we die van de weeromstuit twee keer hebben geskied.

Woensdag
Een tochtje rond het Sella massief geskied, de Sella Ronda in de oranje richting. Verder weinig spannends te melden, behalve dat we in La Stua Siggi (D) en zijn hondje ontmoetten. We hebben met hem afgesproken om de volgende dag de Sella Ronda Groen te gaan skiën. Overigens zonder hond...

Donderdag
De Sella Ronda geskied met Siggi. Vroeg vertrokken, dus goede sneeuw condities, want het was 's nachts nog redelijk koud geweest. De middag afgesloten in (wederom) La Stua met een stel grapjurken uit Drenthe. Erg gelachen met z'n allen. Toevallig kennen zij het hotel waar Wilco en Diana op dit moment verblijven. Kleine wereld.

Vrijdag
Wederom met Siggi geskied. Na de koffiepauze deze foto's gemaakt. De sneeuw in Ortisei viel tegen. Erg papperig. Moeilijk skiën was het niet, omdat die watersneeuw stroever is dan normaal, kon je alle pistes gewoon rechtdoor in de vallijn nemen. Na de koffiepauze nog gauw deze foto gemaakt.


Zaterdag
Beetje uitskiën, u komen er wel heel veel donkere plekken...



Zondag
Terug naar huis. Dik 1100 km in 10,5 uur inclusief tank- en plaspauzes... Niet slecht!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage