Uit het leven van een Krok(ed)je: Het regenseizoen

woensdag 8 september 2010

Het regenseizoen

Gisteren zag het er al niet best uit. De plaatselijke weerberichten en ook de vertrouwde wereldomroep kwamen met een onheilstijding: regen. En niet zo'n beetje ook! Toen we dus vanmorgen wakker werden, en het niet regende leek het aan dag als alle anderen te worden. Bewolkt, niet overdreven warm. Van dat net-niet weer zeg maar.
De radio (zeker als je naar AM zenders luistert) geeft altijd wel een idee van bliksemactiviteit. Je hoort dan een kraakje door het geluid. Dit gebeurde vanmorgen ook steeds meer. Tot die ene flits, gevolgd door een grote klap. Meteen daarna begon het te regenen, en behoorlijk ook! zo behoorlijk dat de boel hier na enige tijd blank sond. Echt blank. Daarom vaononder onze luifel (kijk maar naar de eerdere foto's hoe dat eruit ziet) heb ik een paar foto's gemaakt van de nattigheid.



Toen het dan eindelijk opgehouden was met regenen hebben we de stoute schoenen maar eens aangetrokken om ergens een bakkie koffie te gaan halen. De gevolgen van een paar uur moessonachtige regen waren goed te zien

Als de voorspellingen kloppen krijgen we nu nog een paar dagen met beter weer... We duimen!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage