Uit het leven van een Krok(ed)je: Welverdiend

vrijdag 3 september 2010

Welverdiend

Maandag
Op welverdiende vakantie tik ik mijn eerste blogupdate in weken vanaf ons (even tellen) derde vakantieadres (de tussenstop in Duitsland niet meegerekend).
We zijn maandag al vertrokken en hebben er inmiddels zo'n 1100 km en een paar leuke dagen opzitten. Onderweg hebben we geluisterd naar de Wereldomroep, het programma onderweg. Hoewel gericht op internationale vrachtwagenchauffeurs toch ook voor ons leuk om te horen. Toch handig, zo'n Becker radio met korte golf. Hebben ook het overlijden van Appie Baantjer en Jean Nelissen meegekregen.
We zijn in de loop van de ochtend vertrokken en doorgereden naar vlakbij Stuttgart. Dankzij de TomTom was een hotel en eerder al een hoogst noodzakelijk tankstation snel gevonden.Leuk is dat. Je kunt niet tanken langs de snelweg? Nou en, je TomTom weet wel een andere pomp waarbij je wel kunt tanken, de pomp langs de Autobahn had namelijk een technische storing...
In het hotel (prima simpel adresje overigens) hadden we een simpele, niet al te luxe kamer maar schoon en voorzien van badkamer.
Eten konden we niet in het hotel zelf, maar ernaast lag een prima restaurant. Van buiten zag het er niet meteen aantrekkelijk uit, maar binnen was het helemaal nieuw. Het eten was ook prima.
Na het eten nog een wandelingetje gedaan dat we maar vlot afgelast hebben, want het ging steeds harder regenen.
In de kamer vanaf de laptop een filmpje gekeken en toen gaan slapen.

Dinsdag
Doorgereden naar Davos, zonder problemen overigens. Ondanks de laag sneeuw die de nacht daarvoor was gevallen. Goed, het dooide alweer flink 's morgens, maar sneeuw in augustus blijft voor ons toch een raar fenomeen.

We hebben de mooiste kamer van het hotel gekregen. Lakoniek antwoord van Sylvia: "ach hij stond leeg, en het maakt niet uit of we een gewone kamer poetsen of deze". Zo had ik het nooit bekeken... Maar wát een luxe! Ruime zitkamer, walk-in closet (meer walk through eigenlijk) gigantische slaapkamer en een enorme badkamer. Wat een verwennerij! Voelde me knap lullig met slechts één pakje stroopwafels en een pakje speculaas.

We zijn nog even de stad in geweest. CD'tje gescoord van Ich und Ich.
Daarna lekker in het bubbelbad gelegen.

In een volgende post volgt natuurlijk meer.!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage