Uit het leven van een Krok(ed)je: De storm

donderdag 18 januari 2007

De storm

Vandaag ging een zware storm over Nederland, het nieuws wordt er dus, nu ik naar het Journaal zit te kijken, geehl door beheerst. Niet zo vreemd, want het hele land ligt plat, het verkeer is een puinhoop, en de treinen rijden niet meer. Terecht overigens.

Meestal zijn wij (Astrid en ik) dicht bij huis en dus ook vlot thuis. Dat is toch wel fijn, lekker dicht bij huis werken.
Vandaag echter was As in Utrecht voor een cursus, en toen we contact zochten om een uur of 3 vanmiddag, was het Centraal Station in Utrecht ook al bijna afgesloten. Astrid staat nu dus vast in Utrecht, en probeert met bus of taxi naar huis te komen. De optie om zelf naar Utrecht te rijden zie ik op dit moment, het is nu 8 uur 's avonds, eerlijk gezegd nog niet zo zitten.

Gedurende de dag van vandaag kwam het advies van Rijkswaterstaat en politie om niet de weg op te gaan als het niet hoefde. Een prima advies. Alleen was toe iedereen wel op zijn of haar werk aangekomen! Misschien had het wel beter geweest om gisteravond al te waarschuwen. Dan waren er een boel mensen thuisgebleven en had dat een hoop vervoersellende gescheeld.

Hopelijk is Astrid snel weer thuis...

De stormaschade thuis lijkt tot nu toe mee te vallen. Eén schuttingdeel weggewaaid. Dan maar even duimen dat 't niet erger wordt dan dit.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage