Uit het leven van een Krok(ed)je: Cassie

dinsdag 12 oktober 2010

Cassie

Een grote Cassie update dit keer, een hoop is te vertellen over alle drukte na de vakantie. Huh? O ja dat zijn we alweer bijna vergeten!
Nou bij terugkomst was Cassie niet erg opgeknapt. Lusteloos, nergens zin in. gewoon niet goed.
Tijdens onze vakantie was Loes al twee keer met haar naar de dierenarts geweest, maar veel had dat niet geholpen. Toen we terug waren op zondag hebben we de volgende dag meteen een afspraak gemaakt voor een echo. Die zou uitsluitsel moeten geven.
De uitslag was niet mis: Een gescheurde milt. Een tumor op de milt en een grote steen in de blaas. Gelukkig wel op te lossen met een operatie. Meteen de volgende dag (inmiddels was het woensdag) kon ze geopereerd worden. Gelukkig maar.
's Avonds mochten we een suf en zwak hondje ophalen in Breukelen. We hebben nog even met dokter Annemarie gesproken, de steen gezien afgerekend en toen naar huis. We hebben haar thuis lekker warm ingepakt lekker op haar eigen kleedje.
De volgende dagen knapte ze zienderogen op. Inmiddels is het 4 weken geleden, en hebben we een "nieuwe" Cassie. Weliswaar met een "ritssluiting" maar toch.

Ach ja en tussendoor heeft As ook nog bijna tegen een longontsteking aangelopen en heeft ze dus noodgedwongen een paar weken thuis doorgebracht. Gelukkig is ze weer helemaal opgeknapt.

En nu, we zijn het vakantiegevoel bijna alweer vergeten en hebben het weer ouderwets druk. De weblogbijdragen schieten er dan wel eens bij in. Wie weet moet ik weer eens iets over het biljarten bloggen. En de korte updates natuurlijk via Twitter!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage