Uit het leven van een Krok(ed)je: Vast ritme

dinsdag 4 oktober 2005

Vast ritme

Het begint inderdaad een bijna ast ritme te worden, dat loggen op dinsdagavond. Vanavond eens een rutige avond thuis. Dat mag ook in de krant! Astrid is aan het oppassen bij Inge. Hopelijk is ze snel thuis, dat zou betekenen dat Inge ook thuis is, en het dus weer een stuk beter gaat met Arian. Wat er precies is weet ik niet, maar het leek volgens As op uitdroging.

Ik zal straks de foto die ik vandaag gemaakt heb van mijn herinstalleer aktie ook nog even erbij zetten. Helaas is de dag niet verlopen zoals ik gehoopt had. In plaats van een tip-top in orde Avid systeem ben ik pas halverwege.


Ik heb nu de meeste dingen er wel op staan, maar verder moet ik nog een hoop dingen dichttimmeren of instellen. Dan een image draaien en zien hoelang het systeem "heel" blijft zonder narigheid vanuit de gebruikers. (die dan vervolgens wel gaan klagen als de boel traag is natuurlijk!)

Tussendoor heb ik ook nog "even" alle machines schoongemaakt voor de uitzending van Jensen van vanavond. De magie ven televisie... De grappen in "Jensen breaking news" zijn leuk. Ik zou zeker kijken! Daarnaast moest er natuurlijk weer van alles geregeld worden voor allerhande kleine aanpassingen en grote experimenten. Zoals de HD set die nu bij ons in 't gebouw staat. Dat beeld scheelt echt een heel stuk vergeleken met je oude PAL beeld. Morgen dus verder met Avid3...

Van de week gelukkig een teken van leven gekregen van Martin. Leuk om wat van 'm te horen. Vandaag is-ie veertig geworden. Martin, van harte! En zoals je al gemerkt hebt, je voelt er eigenlijk niets van. ;-)
O ja, als dit een soort nieuwjaar is, dan moet je nu wel je log een beetje bij blijven houden hè?

Voor de Servicedesk'ers en ex-servicedesk'ers; Arno en ik willen een reünie gaan organiseren. Niets bijzonders gewoon bij elkaar komen en bijpraten. Bijvoorbeeld over werk, Bull, hoe het met je gaat, en of je het oude ploegje nog een beetje mist... Blijf deze weblog volgen voor meer nieuws en zegt het voort!

2 reacties:

Op 05 oktober, 2005 22:45 , Blogger m@rtin zei...

Goed voornemen ... blijven posten! goed plan. Hoop wel dat er iemnad is die mijn postings leest!!

ook Arno is al een tijd stil op zijn site.

 
Op 06 oktober, 2005 23:23 , Anonymous Anoniem zei...

Jazeker! de postings van Martin worden gelezen hoor! enne, Ed, goed idee om weer 's bij elkaar te komen!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage