Uit het leven van een Krok(ed)je: Zaterdag!

zaterdag 24 september 2005

Zaterdag!

Gisteren een leuk dagje gehad. Een dag niet gewerkt is best wel leuk. Hoewel niet gewerkt, ik ben er toch nog even op uit geweest om ergens een virus te verwijderen. Het was even een strijd, maar het ding is nu virusvrij. *Zucht van opluchting* Er zijn nog wel wat andere probleempes en vragen, maar die lossen we later wel op.

's Middags met de collega's van Astrid op bedrijfsuitje geweest. Achter de schermen van Artis, en dan met name het aquarium. Leuk en best wel interessant om te zien. Wist je bijvoorbeeld dat het zeewater, benodigd voor de zoutwater aquaria, wordt aangevoerd in de ballasttanks van autoschepen? Ik niet, dus weer wat opgestoken. Na de rondleiding door, over en onder het aquarium hebben we nog een puzzeltcht door de rest van Artis gedaan. Leuk, een versnapering op het terras gedaan en 's avond gegeten bij de Groene Olifant. Ook buiten gezeten tot laat in de avond. Wel bijzonder dat dat nog kon in deze tijd van het jaar.

Nu zit ik bij Dirk en Bart.De laatste hand wordt gelegd aan de computer. We zijn nu een image aan het "trekken". Daarna gaat-ie live. Hè hè weer een klusje af.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage