Uit het leven van een Krok(ed)je: Weer aan 't werk

donderdag 27 mei 2004

Weer aan 't werk

Nou ja, net alsof dit pas vanaf vandaag 't geval is? Nee natuurlijk! Al vanaf maandag weer helemaal volop in het leven van de werkende man. Netjes geschoren en weer keurig in 't pak naar kantoor.

Eerst maar eens even wat over het werk: Ik ben coördinator helpdesk voor een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Daar werken vooral zogeheten corporate lawyers. Mensen die werken bij bedrijfovernames en dat soort zaken. Als ik het ooit eens snap zal ik het hier ook nog wel eens uitleggen. Kan nog wel even duren, dus heb geduld.

De collega's en de leiding dan maar: de collega's op de helpdesk zijn stuk voor stuk aardige mensen. Er is in ieder geval een hoop goede wil aanwezig. Er zijn wel punten die beter kunnen zodat het werk alleen maar soepeler gaat. Daar moeten we nu aan werken!

De voorzieningen op kantoor zijn meer dan goed; vers brood, melk een groot assortiment vleeswaren allemaal verzorgd door de cateraar. Nu niet weer vervallen in de oude fout met elke dag een kroket... "Kroketje" is alleen om dat het zo lekker rijmt op "Edje". Zo heeft Ad Roland misschien wel "Adjepatatje". O sorry, ik dwaal af...

Op m'n bureau staat een 17" TFT van LG, Deze dus:
(edit: Plaatje weggehaald)

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage